Wie zijn wij

Emile Van Niekerk

Ik heb sinds kleins af aan altijd meegewerkt op het architectenbureau van mijn vader. Nadat ik mijn opleiding Bouwkunde op de MTS en HTS had afgerond heb ik bij diverse architecten bureaus gewerkt. Daarna ben ik als projectontwikkelaar aan de gang gegaan bij een bouwbedrijf.

Ik ben mijn hele leven met bouwkunde en architectuur bezig geweest. Ik ben enorm voorstander van duurzaam bouwen en heb in 2001 mijn eigen woonhuis mogen tekenen en bouwen in Oirschot. Dit was een energie 0 woning wat in die tijd extreem zeldzaam was. In 2008 besloot ik mijn eigen bouwadviesbureau te starten. Als aandenken aan mijn vader die 1998 is komen te overleiden besloot ik dit te doen met het logo van zijn architectenbureau. Inmiddels is het logo wat gemoderniseerd maar heeft het nog steeds dezelfde vorm.

Meer lezen over de historie van het bedrijf: Historie

Linkedin emile

Lars Nijssen

In 2020 is Bouwadviesburo Van Niekerk uitgebreid met een nieuwe bouwkundig tekenaar.  Lars is een jonge enthousiaste jongen die bouwkunde heeft gestudeerd met als zijtak architectuur. Hij heeft in zijn 2de leerjaar stage gelopen bij ons bedrijf en dat is enorm goed bevallen. Na zijn stage is het contact er altijd gebleven en heeft hij enkele 3D-tekeningen voor ons gemaakt. Na het behalen van zijn diploma is Lars direct bij ons begonnen.

Linkedin lars