Renovatie

Den Haag, Delistraat
Bouwbegeleiding en tekenwerk voor een particulier van een renovatie van een groot vrijstaand monumentaal pand. Start maart 2014. Werkzaamheden betreft tekenwerk opzet technische omschrijving/bestek aanbesteding bouwbegeleiding tot en met oplevering.

Den Haag, Delistraat Den Haag, Delistraat


Den Haag, Laan Copes van Cattenburch
Bouwbegeleiding en tekenwerk voor een particulier van een renovatie van een groot monumentaal pand. Start oktober 2013. Werkzaamheden betreft tekenwerk opzet technische omschrijving/bestek aanbesteding bouwbegeleiding tot en met oplevering.

laan-copes-van-cattenburch laan-copes-van-cattenburch


Den Haag, Van Lennepweg

Bouwbegeleiding en tekenwerk voor een particulier van een monumentaal pand. Start september 2013. Werkzaamheden betreft tekenwerk opzet technische omschrijving/bestek aanbesteding bouwbegeleiding tot en met oplevering.

van-lennepweg van-lennepweg


Den Haag, van Oldenbarneveltlaan
Bouwbegeleiding en tekenwerk voor een particulier van een groot vrijstaand monumentaal pand. Start augustus 2013. Werkzaamheden betreft tekenwerk opzet technische omschrijving/bestek aanbesteding bouwbegeleiding tot en met oplevering.

/van-oldenbarneveltlaan /van-oldenbarneveltlaan


Oirschot – Grandcafé De Wildeman
Namens de eigenaar hebben we voor Grandcafé De Wildeman een uitgebreide bouwkundige opname gemaakt. Vervolgens hebben we de benodigde renovatie aanbesteed in onderdelen en hebben de werkzaamheden begeleid.

Opdrachtgever: particulier
Jaar: 2012

Gevel renovatie cafe de Wildeman


Uden – Renovatie rijksmonument Walterus Pijnenborchhof collegium B
Namens de VVE hebben we een uitgebreide renovatie van hun appartementen gebouw aanbesteed en begeleid tot en met oplevering welke opgeleverd is september 2012.

Opdrachtgever VVE Walterus Pijnenborchhof collegium B
Jaar: 2011- 2012

Uden 1 Uden 2