Begeleiding diverse VVE

We begeleiden met regelmaat Verenigingen van Eigenaren (VVE) met bouwkundige vragen en/of problemen. Heeft u hierbij ook hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

VVE het Vughtse Hart
Namens de VVE diensten Nederland hebben we parkeergarage algemene ruimten gevels en dak van het appartementen complex het Vughtse Hart opgeleverd gebouwd door Dura Vermeer.

Het complex omvat een Parkeergarage met 274 parkeerplekken diverse commerciële ruimte waaronder een vestiging van de Jumbo en een 31 tal koopappartementen en een grote daktuin.

VVE het Vughtse Hart VVE het Vughtse Hart Logo


VVE Walterus Pijnenborchhof collegium B.

In 2011-2012 hebben we voor de VVE Walterus Pijnenborchhof collegium B een grootschalige renovatie van een Rijksmonument begeleid. Zie recommondation Linkedin (link) De renovatie werd bekostigd uit de verkoop van 2 grote leegstaande ruimten aan een projectontwikkelaar die daar 4 appartementen in heeft ontwikkeld. Omdat de procedure bij de gemeente tegen allerlei problemen aanliepen zijn wij eerst gevraagd door de Verenigingen van Eigenaren om te beoordelen wat er aan de hand was. Vervolgens heeft de projectontwikkelaar ons gevraagd zaken verder uit te werken tot de vergunning. Daarbij hebben we het vergunningstraject inclusief tekenwerk verricht.

Uden Uden VVE


VVE de Bron te Tilburg

Namens de VVE de Bron begeleiden we bouwkundige tekortkomingen inzake garantie. Na oplevering bleken er diverse lekkages en bouwkundige gebreken te zijn. Gezien dat de meeste verborgen gebreken waren hebben we de aannemer aansprakelijk gesteld en zijn we aan de slag gegaan om een overzicht van de gebreken te krijgen en deze in een stappenplan binnen de garanties op te lossen. Helaas is de aannemer failliet gegaan en zijn we nu namens de Verenigingen van Eigenaren zaken aan het overhevelen naar Woningborg.

De bron De bron